Köy Fırını Yapımı ve Maliyeti?

Köy fırını yapımı ile ilgili detaylı bilgi almak için 7/24 hemen bizi arayın. Her türlü fırın yapımı hizmetinde 35+ yıllık tecrübesi ile Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren köy fırını yapan firmayız. Tecrübemize ve profesyonel hizmetlerimize o kadar güveniyoruz ki verdiğimiz hizmetlere 5 yıl garanti veriyoruz.

Ücretsiz Keşif ve Fiyat Teklifi

  1. Anasayfa
  2. Fırınlar
  3. Köy Fırınları
  4. Köy Fırını Yapımı ve Maliyeti?

Köy fırını yapımı ile ilgili detaylı bilgi almak için 7/24 hemen bizi arayın. Her türlü fırın yapımı hizmetinde 35+ yıllık tecrübesi ile Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren köy fırını yapan firmayız. Tecrübemize ve profesyonel hizmetlerimize o kadar güveniyoruz ki verdiğimiz hizmetlere 5 yıl garanti veriyoruz.

Firmamız 35+ yıllık tecrübe ile taş fırın, ekmek fırını, taş yünü, pide fırını, taş yünü, kara fırın, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü, taş yünü gibi her türlü fırın yapımı ve fırın ustalığı hizmeti vermektedir. Verdiğimiz hizmetler 100% profesyonel olup 5 yıl garantilidir.

Köy fırını ustası olarak bu zamana kadar binlerce müşteriye fırın yapmış olup 100% müşteri memnuniyeti garantimiz vardır. Fırın yapımında 35+ yıllık tecrübemiz ile uzun süre kullanıma uygun fırın yapan firmamız, ihtiyaç halinde Türkiye’nin her yerine ve yurt dışına hizmet götürmektedir.

Köy Fırını Yapımı Fiyatları Ne Kadar?

Köy fırını yapımı için firmamızın 35+ yıllık tecrübesinden faydalanabilirsiniz. Hemen şimdi istediğiniz ölçü ve konum için fiyat teklifi alabilirsiniz. Firmamız fırın yapım aşamasında kendi imalatımız olan ateş tuğlası, harman tuğlası, fırın tuğlası gibi tuğla çeşitlerini kullanmaktadır.

Ayrıca yüksek ısıya dayanaklı olan şamot harcı kullanılır. Bunların haricinde fırının yüksek ısı üretebilmesi izolasyon amacı ile cam yünü, taş yünü gibi yalıtım malzemeleri de profesyonel olarak kullanılır.

Fırın yapımında ustanın tecrübesinin çok değerli olduğunu bilmelisiniz. Kendi alanınızda bir lezzet markası olmak isterseniz tecrübeli taş fırın ustalarını bünyesinde barındıran firmamızı tercih edebilirsiniz.

İndirimli taş yünü hakkında bilgi almak için ermainsaat.com/tas-firin-fiyatlari sayfamızı ziyaret edebilir veya tüm iletişim kanalları üzerinden 7/24 arayabilirsiniz.

Kara fırın, taş fırın, odun fırını, köy fırını, pide fırını, pizza fırını ve seyyar fırın gibi özellikle unlu mamullerin pişirildiği geleneksel fırınlar yemeğe lezzet katmaktadır. Genellikle ekmek fırını olarak kullanılan bu fırınların özelliği, yakacak için ayrı bir ısıtma haznesine sahip bulunmamaları, fırında yakılan odunun, pişmekte olan ürünlerle aynı mekanı (fırın içi veya altı) paylaşmasıdır.

Taş fırınlar halk arasında taş yünü olarak da bilinmektedir, bu bakımdan halk arasında oldukça meşhurdur. Genellikle bu yapılarda ekmek, kebap, simit, çörek gibi unlu mamuller yapılırken şimdilerde pizza yapımları bile popüler olmuştur.

Tandır Fırın Fiyatları Ne Kadar?

Tandır fırın fiyatları ne kadar? Firmamız 35+ yıllık tecrübesine güvenerek en uygun tandır fiyatları hizmeti vermektedir. Tecrübemize ve profesyonel hizmetlerimize o kadar güveniyoruz ki yaptığımız hizmetlere 5 yıl garanti veriyoruz.

Tandır, ısınmak için kullanılan bir çeşit mangal. Yere çukur kazılarak yapılan özel bir fırın modelidir.

Eskiden kış soğuk geçen yerlerde alçak dört köşe bir masanın altına bir mangal konur ve bunun üzeri, tamamen örtecek, ateşten zarar görmeyecek şekilde pamuklu bir örtüyle kapatılırdı. Isınmak isteyenler bu örtüyü dizleri üzerine çekerler, ayaklarını mangalın etrafına koyarlardı. Sobaların olmadığı, mangalla ısıtmanın sağlanamadığı yerlerde bu usul çok kullanılırdı.

Tandır fırınlar hakkında detaylı bilgi almak için ermainsaat.com/tandir-firin sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bazı yerlerde altı ayaklı, altı köşeli veya yuvarlak ağaç masa altına kendine mahsus bir mangala ateş konmak suretiyle de yapılırdı. Bunun üzerine çapraz yorganlar daha üstüne halılar örtülürdü. Ayaklar masaya doğru uzatılarak ısınılırdı. Bu ısınma esnasında güzel fıkralar ve masallar anlatılırdı. Böyle ateş başında ısınılarak anlatılan masal, hikâye vs.lere tandırname denirdi.

Yere kazılarak yapılan tandırların derinliği daha ziyade 150 cm civarında olur. Çaplarıysa 50–65 cm arasında değişir. Sıkı çamur, saman ve keçi tüyü ile hazırlanan karışımla yapılan tandırlar, güneşte kurutulur. Daha sonra yere kazılan çukura yerleştirilir. Tandırda mangal kömürü, odun gibi yakacaklar kullanılır.

Ateş tuğla, taş yünü, taş yünü, taş yünü, kırmızı tuğla, izo tuğla gibi dekoratif tuğlalar ve taş yünü hakkında detaylı bilgi almak için ermainsaat.com/duvar-kaplama sayfamızı ziyaret edebilir veya 7/24 bizi arayabilirsiniz.

Genellikle tandır fırınlarında kuzu kızartılır. Kuzu etini pişirmek için önce et temizlenir. Bir çengele asılarak üzeri iyice kapatılıp, fırın içinde pişmeye bırakılır.

100% Gerçek Tandır Nasıl Yapılır?

Tandır yapımı zor ve zahmetli, sanat gerektirmeyen fakat bilgi ve beceri gerektiren bir iştir. Önce özel yerlerden killi özel toprak getirilir, güzelce elenir, içerisine saman ve keçi kılı veya pamuk katılarak çamur yapılır. Bir gün bekletilip sonraki gün tekrar yoğrulur.

Çamur 7-8 cm kalınlığında çapı dolanacak kalınlıkla silindir şekline getirilip örülür. Fakat burada hassas olan nokta, tandırın hepsi bir anda örülmez. Zaman zaman kurumaya bırakılır. Yamukluk ve çökmeyi engellemek için yavaş yavaş ve kurutulmaya bırakılarak örülür.

Barbekü yapımı, barbekü modelleri, hazır barbeküler ve en uygun barbekü fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için ermainsaat.com/barbeku sayfamızı ziyaret edebilir veya 7/24 fiyat teklifi alabilirsiniz.

Kışın tandırı yapmak veya örmek daha zordur. Son olarak tandırın ağız kısmı yapılır ve kurumaya bırakılır. Çamurun iyi yoğrulmuş olması gerekmektedir. Aksi takdirde çabuk bozulur ve istenilen randıman alınmaz. Tandır fırın kurulacak yerde önce kuyusu en az 1 metre derinlikte kazılır.

Etrafı çamurla kaplanacağı için çamur çok temiz, hatta killi gibi birbirini iyi tutan bir toprakla hazırlanır; hatta birkaç gün de bekletilir. Suyunu çeken çamur, rulolar haline getirilip, aşağıdan yukarıya yapıştırarak kuyuya kaplanır. Bu arada mutlaka hava deliği bırakılır.

Tandır fırın kurarken önce gömülecek yer seçilir. Buraya toprak seviyesinde gömülür. Yere kazılarak yapılan tandırların derinliği 130-150 cm olur. Çapları ise 50-65 cm civarındadır.

Firmamız her türlü şömine, barbekü, taş fırın, kara fırın, ekmek fırını, pide fırını, taş yünü ve taş yünü yapım hizmetlerini 35+ yıllık tecrübe ve 5 yıl garantili olarak tüm Türkiye ve yurt dışına vermektedir. Sorunlarınız ve fiyat hakkında ilgili sayfalarımızı ziyaret edebilir veya 7/24 bizi arayabilirsiniz.

Tandır ekmeği adını yapıldığı yerden alır. Ekmeğin en büyük özelliği uzun süre bozulmadan kalabilmesidir. Fırının altında 20×20 ebadında küçük bir delik bulunur. Bu yanan ateşin hava alıp iyi yanmasını sağlar. Tandır bacası fırının en dip kısmına 90 derece açı yapmalıdır. Eğer küp toprağa gömülecek ise topraktan gelecek sızıntı suya önlem almanız gerekmektedir.

Bu sızıntı su, hem insan sağlığına zararlı olabilir hem de sizin fırın içerisinde oluşturacağınız ısınızın önemli miktarını buharlaşmak için kullanarak tandırı soğutacaktır. Küllük kısmının dökme demir olması gerekir. Havalandırma ve baca için ateş tuğlası kullanılır. Ateş söndükten sonra tandırın çabuk soğumaması için tabanı cam ve tuzla doldurulur.

bahçe fırını bahçe ocağı bahçe ocak yapımı bahçe taş fırın bahçe taş fırın fiyatları bahçede fırın bahçeye fırın bahçeye ocak bahçeye taş fırın cağ kebap ocağı çinili fırın doğal gazlı fırın doğalgaz fırını doğalgaz pide fırını doğalgazla çalışan fırın doğalgazlı taş fırın doğalgazlı taş fırınlar ekmek fırın yapımı ekmek fırını ekmek fırını fiyatları ekmek fırını yapımı ekmek pişirme fırın ekmek pişirme fırını elektrikli ekmek fırını elektrikli fırın fiyatları elektrikli taş fırın ev tipi taş fırın fiyatları fırın taşı fırın taşı fiyat fırın taşı fiyatları fırın tuğlası fiyatları fırın yapımı gazlı fırın gömme fırın hazır ekmek fırını hazır ekmek fırınları hazır fırın hazır taş fırın hazır taş fırın fiyatları kara fırın kara fırın ustası karadeniz fırını kebap ocağı kolay taş fırın yapımı köy ekmek fırını köy evi ocak yapımı köy fırın yapımı köy fırını köy fırını modelleri köy fırını yapıyoruz köy ocağı modelleri lahmacun fırını lavaş fırın lavaş fırını odun fırını odunlu seyyar taş fırın fiyatları pastane fırını pide fırın pide lahmacun fırını pişirme taşı pizza fırın pizza fırın fiyatları pizza fırını ev tipi pizza taşı poğaça fırını poğaça fırınları pratik köy fırını yapımı profesyonel fırın rustik fırın seyyar bahçe fırınları seyyar ekmek fırını seyyar ekmek fırınları seyyar fırın seyyar fırın fiyat seyyar fırın fiyatları seyyar fırınları fiyatları seyyar taş fırın seyyar taş fırın fiyatları simit fırını simitçi fırını tandır tandır fiyatları tandır fırın tandır satışı taş fırın taş fırın elektrikli taş fırın fiyat taş fırın kapağı taş fırın modelleri taş fırın usta taş fırın ustaları taş fırın yapım fiyatları taş fırın yapım maliyeti taş fırın yapımı taş fırın yapımı ölçüleri tokat kebabı ocağı tokat kebap ocağı toprak fırın tuğla ocak yapımı tüplü fırın
Gönder
1
7/24 Hemen Fiyat Al
Hemen Fiyat Al
7/24 hemen cevap veriyoruz, size nasıl yardımcı olabiliriz.
Call Now Button